En aquest apartat us anirem publicant tota la informació necessària per seguir el procés de preinscripció i matrícula. Si seguiu navegant per la nostra web podreu consultar informació sobre el nostre projecte, els serveis que s'ofereixen i el seu preu i els aspectes organitzatius més bàsics.


 

LLISTES PROVISIONALS AMB ELS BAREMS de les sol·licituds que han demanat el centre en primera opció

Loading...


ATENCIÓ! ES REACTIVA LA PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2020

Per tal de reduir la presència de les famílies en els centres educatius, es promou l’ús de la sol·licitud en suport informàtic. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció, en el nostre cas, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

PRESENTAR LA SOL·LICITUD

La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta. El centre contestarà a aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància.

Per als infants nascuts el 2017 recomanem que en l'apartat on sol·liciteu la prioritat de centres, llisteu un mínim de tres centres (codis dels centres d'Educació Infantil i Primària de Rubí). Així mateix, pels que han anat a escola bressol, agraim que feu constar el codi de l'escola bressol oportuna.

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, el centre organitzarà la presentació de sol·licituds assignant una cita prèvia per a l’accés presencial al centre.

DEMANAR CITA

Les sol·licituds es podran presentar telemàticament des del 13 fins al 22 de maig. En canvi, l’atenció presencial en els centres educatius per a la presentació de sol·licituds només es podrà fer del 19 al 22 de maig.

A la web del centre podreu trobar les llistes publicades durant el procés de preinscripció amb les dades personals dels sol·licitants anonimitzades. Aquesta publicació complementa la consulta individual de les dades que cada sol·licitant pot fer des de la web de l’Estudiar a Catalunya.

Les famílies de 6è que heu de tramitar la preinscripció a Secundària necessitareu l'identificador de l'alumne (IDALU), és un codi numèric que podeu trobar a la informació acadèmica que rebeu trimestralment, si teniu qualsevol problema, consulteu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 93 551 75 86.

La presentació de reclamacions funcionarà de la mateixa manera que la de sol·licituds. A través del correu electrònic de l'escola o, excepcionalment, mitjançant cita prèvia. Les dates de publicació, així com la resta del calendari, el podeu consultar al final d'aquesta pàgina.

Sobre la matrícula, pel que sabem en aquests moments, es farà del 13 a 17 de juliol, més endavant concretarem les possibilitats de fer-la telemàtica o presencialment.

Per la resta de qüestions, documentació, criteris de prioritat, consulta de centres educatius... dirigiu-vos a la informació que publica l'Ajuntament i el Departament d'Educació de la Generalitat.

Per més informació podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 93 551 75 86 on us atendrem des de la consergeria.


PUBLICACIÓ DE L'OFERTA

Informem que l'oferta de places al nostre centre per al curs 2020-2021 és la següent:

  • 50 places d'Educació Infantil 3 anys.
  • 1 plaça de 2n d'Educació primària.


FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Cliqueu aquí (sol·licitud actualitzada) per accedir al formulari d'inscripció al segon cicle d'Educació Infantil, a Primària o a Secundària Obligatòria. A l'escola en trobareu còpies impreses.


 

PORTES OBERTES - 04 de març de 2020

El dimecres 4 de març a les 17h tindran lloc les nostres portes obertes. Consulteu el Projecte Educatiu de la nostra escola per anar fent boca o per compartir-ho amb la família un cop ens hàgiu vingut a visitar.

I si voleu conèixer millor l'AFA, a la web també en podeu consultar molta informació.

 


 

Al calendari, que anirem actualitzant, trobareu totes les dates relacionades amb el procés de preinscripció i matrícula; portes obertes, dates de preinscripció, calendari de la resolució del procés, reunions...

 

 

 


 

Clicant aquí podreu accedir a tota la informació que publica la Generalitat a la seva plana web, gencat.cat:

. Dates de preinscripció.

. Criteris de prioritat.

. Calendari de matriculació. 

També us deixem l'enllaç a la informació publicada per l'Ajuntament de Rubí.

. Oferta educativa de la ciutat.

. Calendari de portes obertes.

. Puntuació per zones de residència.

 

Ja és Sant Jordi! Un dia per compartir el plaer per la lectura, passejar, regalar, estimar... Estem confinats i tot plegat es complica però segur que podem trobar mil i una maneres de gaudir d'aquest dia tan especial.

L'equip docent del Rivo Rubeo us convida a un particular Recital Poètic. Enguany, la poesia ens ha ajudat a expressar com ens sentim, què trobem a faltar, quines emocions ens acompanyen...

Aquest recital poètic, agafa el relleu del que cada curs ha ofert l'alumnat de 5è a tots els companys/es de primària, i tal i com fèien ells/es, hem intentat que hi fóssin presents diferents llengües però no hi són totes les que acompanyen a la nostra comunitat. Us convidem a tots i totes els qui compartiu el plaer per la poesia, sigueu petits o grans, a recitar-nos un poema confinat, feu servir la llengua que més us faci sentir o gaudir!

Actividades en Sant Jordi: ¿Qué hacer en Barcelona?

Abel Teixidor Junts vencerem Català Abel Teixidor
Ana Maranges Causape Caminante no hay camino Castellà Antonio Machado
Maite Manrique La primavera besaba Castellà Antonio Machado
Maite Alaminos Sol de invierno Castellà Antonio Machado
Bea Moreno Velero de sueños Castellà Carmen Martín Gaite
Eva Bretones Cançó d'abril Català Clamentina Arderiu
Marina Barroso La gente corre tanto Castellà Gloria Fuertes
Geòrgia Navarro És un poema Català Isabel Barriel
Mar Garcia Ens ha escrit una carta la Terra Català Isabel Barriel
Laia Gómez Hi ha somriures Català Isabel Ribera
Rebeca Martín Firefly Anglès Jacqueline Woodson
Sandra Bea Bon dia! Català Joana Raspall
Vanesa Til Endavant Català Joana Raspall
Montse Cirera Podries Català Joana Raspall
Cristina Martínez Amic, vols venir? Català Joana Raspall
Claudette Luceño El llibre Català Joana Raspall
Marina Llonch Pausa Català Joana Raspall
Carlos Alcalá Vida difícil Català Jordi Vintró
Cris Canadell El jardí de les paraules
言の葉の庭
Japonès Kotonoha Niwa
Chema Gracia No dejes de soñar Castellà Manu Carrasco
Patricia Toledano O menino Rico Portuguès Maria Alice Nascimento e Silva Leuzinger
Cristina Granado No te rindas Castellà Mario Benedetti
Mireia Gómez Des de la meva finestra Català Marta Blazquez
Maria Lluïsa Life doesn’t frighten me Anglès Maya Angelou
Sergi Estella Txoria Txori Vasc Mikel Laboa
Marc Bonamich El camí que no faig Català Miquel Martí I Pol
MJosé Asensio La paz Castellà MJosé Asensio
Noemí García Sovint diem Català Montserrat Abelló
Alexandra López Esistenza Italià Pier Paolo Pasolini
Glòria Bartolome Renaixença Català Quim Ponsa
Eli Martínez Voldria que el perfum de blanca rosa Català Rosa Leveroni
Vero Suazo Milonga de aquí Gallec Sés (Maria Xosé Silvar)
Sira Sánchez La rosa vermella Català Sira Sánchez
Lídia Andújar Demà Català Tomeu Dalià
Gemma Gendre Tanca els ulls Català Txarango
Gemma Caudeli M’he estimat molt la vida Català Vicent Andrés Estellés
Lorena García Aprenderás Castellà William Shakespeare

Benvolgudes famílies,

 

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les activitats en horari lectiu, les activitats extraescolars, les entrevistes i les reunions convocades en el centre durant aquests dies.

 

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i del Departament d’Educació i a l’evolució de la situació. 

 

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus 

 

Gestionarem les consultes i dubtes que puguin sorgir des de l’adreça de correu electrònic del centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració. 

 

Atentament,

 

La Direcció.

Resultat d'imatges per a "tancament escoles coronavirus"

Volem fer saber a la nostra comunitat educativa que ja som Filoscola!

I això què significa? Potser algunes de vosaltres heu sentit dir als nens i nenes que un dia a la setmana fan "FILO"... 
Les Filoscoles són una xarxa de centres educatius de tots els nivells (infantil, primària, secundària i universitat) que treballen el projecte de Filosofia 3/18 propiciat pel GrupIREF i que té com a objectiu estimular la capacitat reflexiva de l’infant o jove per que esdevingui més acurat, crític i creatiu a la seva vida personal i col·lectiva. Per tal de treballar el projecte Filosofia 3/18, el claustre de l'escola es va formar al llarg de dos cursos i seguirà rebent l'assessorament del GrupIREF mentre segueixi formant part d'aquesta xarxa.

Si voleu fer un tastet del que és la FILO a l'escola, podeu veure uns nens i nenes que ho expliquen en aquest vídeo de l'lnfoK.

Si voleu aprofundir una mica més i entendre què significa per a l'escola i per al nostre alumnat formar part d'aquest projecte, podeu veure els següents vídeos. Es tracta del programa "Amb Filosofia" del canal 33, que va dedicar dos emissions per explicar el projecte Filosofia 3/18. En aquests, podreu veure l'experiència positiva de l'escola Pau Casals de Rubí, que, en part, va servir perquè al Rivo se'ns despertés el "cuquet" per la Filo.

Veure La Filo 1
Veure La Filo 2

El curs 2015-2016, en motiu del desè aniversari, vam passar una enquesta a la comunitat educativa, per intentar trobar les 10 idees o conceptes que podien definir la nostra escola passats els seus deu primers anys de vida.

Després d'unes setmanes, el claustre va fer un buidat de totes les respostes rebudes, per part de famílies i mestres. D'aquí en van sortir les 10 idees, que van portar a crear uns Súper Herois que servirien de dinamització de la festa de fi de curs.

Si vau venir a la festa de Nadal, els vau poder conèixer en viu i en directe!

Ara, aprofitant el llançament de la nova web, no us podeu perdre el vídeo de presentació dels nostres Super Herois.

Esperem que us agradi!

 

El passat 13 de maig la comissió de selecció de direcció de l'escola, formada per mestres, membres del consell escolar i representants de l'administració va aprovar el projecte presentat per la fins ara directora en funcions Marina Llonch.

Un projecte que ofereix línies de continuïtat amb la línia d'escola que s'ha anat consolidant des dels seus inicis, així com altres plantejaments que ens portaran a nous reptes. La comissió va valorar de forma molt positiva el projecte que, ara que està aprovat, es podrà implementar a partir del curs vinent.

Podeu consultar el projecte just aquí a sota:

Loading...

El passat divendres dia 10 de juny de 2016 , vam fer la celebració dels 10 primers anys de la nostra escola amb les institucions, les famílies i alumnes que vau poder venir a la festa de fi de curs.

La celebració va començar amb les habituals exhibicions de les activitats extraescolars de Hip-Hop i teatre, a més del tradicional concurs de Two-Ball i un taller d'escalada al nostre rocòdrom.

Quan la calor va començar a respectar-nos, va tenir lloc l'acte instiucional, en el que van poder dir unes paraules la Montse Ventura, primera directora del centre i la Lola Miró, l'actual directora. També vam convidar a participar de l'acte a l'Eva Garcia, presidenta de l'AMPA, acompanyada d'alguns dels anteriors presidents de l'entitat, en Mario Calavia i en Gerard Viaplana, així com la senyora Carme Vigués, directora dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i, finalment, l'Alcaldessa, Anna Maria Martínez, ens va dirigir unes paraules.

Ffesta desè

Tot seguit, vam fer l'entrega de premis del concurs del logo, així com l'agraïment a tots els seus participants. Va ser el moment de descobrir el nou logo de la nostra escola, un dels moments més esperats de l'acte.

El nou logo va ser rebut amb molta emoció i alegria per part dels assistents a l'acte.
 
 
Festa desè
 Finalment, la Lola va anar cridant a l'escenari totes aquelles persones i col·lectius que han format part de l'escola fins avui per fer la foto de família. Els darrers en ser cridats van ser els ex alumnes, que precisament són els que van ser els primers en trepitjar l'escola, el mes setembre de 2006. En aquest moment, vam sorprendre els ex alumnes amb un pastís de celebració, del que en van bufar les espelmes dels 10 anys.
 
 
 
festa desè
 
 
 
 
 
 
 
 
Posteriorment, vam poder oferir pastís per a tothom mentre donavem inici a la gran Gimncana especial dels 10 anys de l'escola, en la que nens i nenes havien d'aconseguir ser el súper heroi o super heroïna del Rivo. Una gimcana vertebrada per les 10 idees que defineixen l'escola avui en dia, a través d'uns petits super herois.
 
festa desè

 

Pàgina 1 de 5

Subcategories

Go to top