PLA D’OBERTURA DEL CENTRE EDUCATIU ESCOLA RIVO RUBEO, PREVIST PER L’ENTRADA EN FASE 2 DE DESESCALADA EN LA FINALITZACIÓ DEL CURS 2019-2020. PER ATENDRE ALUMNAT ENTRE EL 8 I EL 19 DE JUNY.

Aquest Pla és la resposta al plantejament del Departament d’Educació de facilitar l’atenció a la població més vulnerable i la conciliació en aquells casos on els pares hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar. Així mateix, cal dir que les directrius del mateix Departament marquen que el curs escolar 2019-2020, a nivell lectiu, acabarà en format telemàtic el 19 de juny.

La comunitat del Rivo ha estat informada prèviament a la publicació del Pla que presentem a través dels Butlletins EL RIVO INFORMA 19-20 #33 del dia 22 de maig i EL RIVO INFORMA 19-20 #34 del dia 29 de maig. A través d’aquests butlletins i amb el suport a la comunicació per part de la Junta de famílies delegades de classe, 123 de 150 famílies d’Educació Infantil han expressat les necessitats d’acollida als infants per conciliació familiar complimentant un qüestionari, que es va publicar el dia 22 de maig i es va tancar el dilluns 1 de juny.

ACCÉS AL PLA D'OBERTURA

Podeu accedir a tota la informació publicada per la Generalitat de Catalunya aquí.

Go to top