En aquest apartat us anirem publicant tota la informació necessària per seguir el procés de preinscripció i matrícula. Si seguiu navegant per la nostra web podreu consultar informació sobre el nostre projecte, els serveis que s'ofereixen i el seu preu i els aspectes organitzatius més bàsics.


ATENCIÓ!

El Departament d’Educació ha decidit ajornar la preinscr​ipció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat.

La publicació i entrada en vigor del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, preveu, en la disposició addicional tercera, la suspensió dels terminis administratius des de l'entrada en vigor  d'aquesta normativa (el mateix 14 de març), en l'àmbit de l'Administació de la Generalitat de Catalunya.​


FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Cliqueu aquí (sol·licitud actualitzada) per accedir al formulari d'inscripció al segon cicle d'Educació Infantil, a Primària o a Secundària Obligatòria. A l'escola en trobareu còpies impreses.


 

PORTES OBERTES - 04 de març de 2020

El dimecres 4 de març a les 17h tindran lloc les nostres portes obertes. Us deixem la presentació de la nostra escola per anar fent boca o per compartir-ho amb la família un cop ens hàgiu vingut a visitar.

 

... i aquí teniu la tasca que fa la nostra AFA:


 

Al calendari, que anirem actualitzant, trobareu totes les dates relacionades amb el procés de preinscripció i matrícula; portes obertes, dates de preinscripció, calendari de la resolució del procés, reunions...

 

 

 


 

Clicant aquí podreu accedir a tota la informació que publica la Generalitat a la seva plana web, gencat.cat:

. Dates de preinscripció.

. Criteris de prioritat.

. Calendari de matriculació. 

També us deixem l'enllaç a la informació publicada per l'Ajuntament de Rubí.

. Oferta educativa de la ciutat.

. Calendari de portes obertes.

. Puntuació per zones de residència.

 

Go to top