Aquest curs el vàrem començar com marxadors de resistència amb la mirada fixada a l’horitzó i les cames fresques. Després d’una mica més de tres mesos avançant amb força ha arribat el moment de fer una aturada, portar la mirada cap a l’interior de cadascú de nosaltres per després tornar a mirar als qui tenim més a prop, valorar el camí realitzat, reflexionar...

Els objectius clars, la comunicació fluida, la perseverança i el suport entre uns i altres ens han permès avançar amb fermesa i seguir construint projecte amb estratègies clares com l’avaluació competencial, el projecte de renovació del pati o les actuacions d’AFA i Consell Escolar per aconseguir un camí segur cap a l’escola.

Al llarg d’aquesta primera etapa del curs ha estat important adaptar-nos als imprevistos i fer d’ells moments de creixement tant des del punt de vista d’organització com des del de comunitat educativa. L’escola, així com algunes famílies, vàrem patir desperfectes degut als aiguats que encara estan pendents de resoldre; hem acollit alumnes, famílies i professorat a la nostra comunitat; també hi ha hagut canvis a l’equip de neteja i, amb una repercussió especialment rellevant, a la consergeria del Rivo.

I entre els imprevistos, els previstos, hem celebrat les eleccions per a la representació al Consell Escolar amb més participació del Rivo. Hem assumit el canvi en la direcció de l’escola i en la presidència de l’AFA, que a més, ha canviat de nom. Hem vist néixer alguns petits Rivos i Rubees.

Seguem, mengem, riguem, estimem... i de ben segur que ben aviat petits i grans tindrem ganes de retrobar-nos per seguir avançant, per tornar a alçar la mirada, visualitzant l’horitzó, escalfar els músculs i reprendre la marxa.

Salutacions,
Marina Llonch Masachs

Directora

#JoSocRivo 

Go to top