El passat dimecres a les 9 del matí vam donar el tret de sortida a una marxa de 35 setmanes que comptarà amb reptes de tot tipus, una marxa de les de resistència, d'aquelles on tan important és el físic com la capacitat de persistir, d'adaptar-se i d'imaginar alternatives. Una cursa, la de l'aprenentatge, en la qual com més s'avança, més alta i llunyana és la meta.

En aquest camí que han emprès aquest curs al Rivo 472 criatures de 2 a 11 anys, serà important posar-hi el millor de cadascú però, per damunt de tot, comptar amb el valor afegit de no avançar sol. Els companys de grup, però també els del Nivell i Cicle, els padrins o fillols, els que ens venen a explicar coses interessants o els que fan de públic quan mostrem les nostres creacions... entre ells/es els infants hi trobaran inspiració, suport, comprensió, amistat, exemple... 

L'equip docent format enguany per 40 persones també serem molt presents en aquesta cursa; posarem fites i reptes i procurarem alinear els esforços per arribar més lluny.

La Raquel i el Vicent; i l'equip de menjador; i el de neteja, intentaran tenir cura de l'avituallament i atendre les necessitats dels atletes.

Les famílies sereu espectadors exigents però compromesos amb la bona marxa. Molts fins i tot correreu al nostre costat i des de l'AMPA, Delegats/des o Consell Escolar ens empentareu amb força.

Amb aquesta perspectiva, sols desitjo que sapiguem cuidar-nos, animar-nos i treballar junts.

Bon curs 2018-19.

Marina Llonch Masachs
Directora

#JoSocRivo

Go to top