El passat dissabte 16 de setembre vam celebrar la festa de benvinguda al nou curs organitzada per l'AMPA del Rivo. Al llarg del matí, varen ser moltes les famílies que van passar pel pati de l'escola a gaudir dels inflables i altres propostes lúdiques per a tots els infants. L'acte, com cada any, va comptar amb el servei de bar a càrrec de les famílies de 6è que ja comencen a estalviar per al viatge i comiat de les Dents de ganivet, els Llops i els Tigres blancs.

Els més matiners, van ser els infants nous a l'escola. A les 10h, alumnes, famílies i mestres vam anar a conèixer l'entorn natural del centre al bosc de Sant Genís, on vam descobrir que s'hi amaga una part molt important de la història de la nostra ciutat; les runes del Castro Rivo Rubeo, les restes de l'antic Castell de Rubí que donen nom a la nostra escola.

De tornada i com és costum de fer a les sortides a l'entorn natural que tant apreciem, famílies, alumnes i docents vam fer una bona "recollida de trastets", que de ben segur que animalons, plantes i veïns/es de la ciutat agrairan!

La cultura del Rivo és manté ven viva amb moments com aquest, on podem conèixer-nos, compartir, col·laborar, jugar... El treball en equip que realitzem AMPA i equip docent fa possible que al llarg del curs trobem diversos espais de cohesió com aquest. Animem a tota la comunitat del Rivo Rubeo a participar-hi.

Go to top