Com molts ja sabeu, una de les activitats del desè aniversari de l'escola ha estat l'organització d'un concurs per renovar el logotip de la nostra escola.


La convocatòria es va presentar abans de les vacances de pasqüa i es va allargar fins al mes de maig. Durant aquest temps vam rebre onze propostes de vuit participants.

En una primera fase de sel·lecció, un jurat, format per membres de la comissió del desè aniversari, juntament amb la directora i la cap d'esturis i, finalment, amb l'assessorament d'un familiar entès en la matèria, va triar els tres logotips finalistes.

A finals de maig les classes van fer la seva votació a l'aula, i una setmana després vau ser les famílies que vau poder fer la vostra elecció.

Va ser en el marc de la festa del 10è aniversari del passat 10 de juny que vam descobrir el logo guanyador i vam fer l'entrega de premis.

Volem agrair la participació de totes aquelles persones que vau fer arribar una proposta de logotip. I a totes aquelles persones que us vau acostar a votar el vostre logotip preferit!

Logo de l'escola

"Amb aquest logo hem volgut destacar varies coses, que la nostra escola és una escola verda, per això les fulles de roure, que ja estan en el logotip actual. I també que és una escola, com explica la web, de desenvolupament integral i educació inclusiva, és a dir, on existeixen diferents nens amb diferents necessitats i diferents intel.ligències.

Les diferents rodones i els diferents colors, expliquen això mateix, la diversitat de l’escola. Els colors (verds, taronja, groc, vermell), són els de les fulles i les seves tonalitats, i els blaus, simbolitzen l’aigua. La tipografia de “RIVO RUBEO” és clara i sòlida, però amb traç manual, i amb això volem explicar el valor de la creativitat, i com des de l’escola s’experimenta amb les arts plàstiques.

Voliem que fos un logo divertit, amb força i actual."

Família García Palau, guanyadora del concurs.

Go to top