El divendres passat, dia 22 d'abril, vàrem celebrar la diada de Sant Jordi a l’escola. Va ser un dia ple d’acció i emoció. Al pati, els alumnes de 6è van muntar paradetes on venien llibres, bijuteria de Sant Jordi, punts de llibre i unes roses molt dolces. Tot plegat amb l’ànim de promoure la lectura i estalviar uns calerons per poder anar tots plegats a les darreres colònies com a alumnes del Rivo.

Paradetes

Al gimnàs, transformat en sala d’actes, els alumnes de 5è van oferir un Recital Poètic preciós en dos torns, un per als companys de Cicle Inicial i un altre per als de Cicle Mitjà. Van tenir cura de l’attrezzo, la dicció, l’entonació... tot el necessari per transmetre la literatura i el sentiment que hi ha darrera de cada poema.

Recital

Més tard, al mateix gimnàs, tot l’equip docent d’Educació Infantil va preparar i representar la llegenda de Sant Jordi per als seus alumnes, que van ajudar al cavaller Sant Jordi i a la princesa a lliurar el poble del temible drac. També van ser convidats al gran espectacle els companys de 1r, que van gaudir i aplaudir més que ningú.  

Representació

A la tarda, amb l’escola més tranquil·la, els alumnes de Cicle Mitjà van visitar als seus fillols d’Educació Infantil, aprofitant la jornada lectora per compartir la lectura de contes de grans a petits.

Així doncs, com podeu veure al següent enllaç, malgrat la data no tocava i el temps es presentava inestable, vam poder celebrar una gran diada!

VEURE ALBUM DE FOTOS

 

Go to top