El passat divendres dia 10 de juny de 2016 , vam fer la celebració dels 10 primers anys de la nostra escola amb les institucions, les famílies i alumnes que vau poder venir a la festa de fi de curs.

La celebració va començar amb les habituals exhibicions de les activitats extraescolars de Hip-Hop i teatre, a més del tradicional concurs de Two-Ball i un taller d'escalada al nostre rocòdrom.

Quan la calor va començar a respectar-nos, va tenir lloc l'acte instiucional, en el que van poder dir unes paraules la Montse Ventura, primera directora del centre i la Lola Miró, l'actual directora. També vam convidar a participar de l'acte a l'Eva Garcia, presidenta de l'AMPA, acompanyada d'alguns dels anteriors presidents de l'entitat, en Mario Calavia i en Gerard Viaplana, així com la senyora Carme Vigués, directora dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i, finalment, l'Alcaldessa, Anna Maria Martínez, ens va dirigir unes paraules.

Ffesta desè

Tot seguit, vam fer l'entrega de premis del concurs del logo, així com l'agraïment a tots els seus participants. Va ser el moment de descobrir el nou logo de la nostra escola, un dels moments més esperats de l'acte.

El nou logo va ser rebut amb molta emoció i alegria per part dels assistents a l'acte.
 
 
Festa desè
 Finalment, la Lola va anar cridant a l'escenari totes aquelles persones i col·lectius que han format part de l'escola fins avui per fer la foto de família. Els darrers en ser cridats van ser els ex alumnes, que precisament són els que van ser els primers en trepitjar l'escola, el mes setembre de 2006. En aquest moment, vam sorprendre els ex alumnes amb un pastís de celebració, del que en van bufar les espelmes dels 10 anys.
 
 
 
festa desè
 
 
 
 
 
 
 
 
Posteriorment, vam poder oferir pastís per a tothom mentre donavem inici a la gran Gimncana especial dels 10 anys de l'escola, en la que nens i nenes havien d'aconseguir ser el súper heroi o super heroïna del Rivo. Una gimcana vertebrada per les 10 idees que defineixen l'escola avui en dia, a través d'uns petits super herois.
 
festa desè

 

Aquí teniu les bases del concurs que hem preparat per actualitzar el logo de l'escola. En elles hi trobareu tots els detalls necessaris per participar-hi.

Animeu-vos!

El passat 8 de febrer vam celebrar la primera de les activitats del desè aniversari de l'escola.

La comissió del desè aniversari de l'escola (formada per mestres i famílies, actuals i antigues) té el plaer de presentar-vos el programa general que hem previst de cara al final d'aquest curs i primer trimestre del següent. Activitats de tot tipus, coordinades per la comissió i amb la col·laboració de l'equip docent i l'AMPA. Algunes activitats seran internes i altres han estat pensades per a la participació de les famílies i també ciutadans de Rubí.

Deu anys, deu activitats:

  1. Carnestoltes 2016. Les celebracions. Tret de sortida.
  2. Fem 10 anys, fem un Logo? Concurs per actualitzar el logotip de l'escola. Obert a tothom. Rebreu les bases ben aviat!
  3. Festa de fi de curs de l'escola. 10 de juny. Celebrem 10 anys!
  4. Fem un tapís de trapillo amb el nou logo.
  5. Xerrada per a les famílies, "Via Verda... cap a l'autonomia dels nens i nenes".
  6. Exposició. "10 anys, 10 idees".
  7. Fem una flash-mob? Per Santa Cecília, alumnes.
  8. Postal de Nadal "10"
  9. Concert de Nadal.
  10. Festa de Nadal de l'escola. Moment de clausura de tots els actes.


A mida que es vagin acostant els moments, us n'anirem donant més detalls!!!

Go to top