Qui sóm a l’AFA del RIVO RUBEO? 

Us donem aquesta informació perquè sapigueu que existim, fem feina i us esperem.

Som part integrant de la comunitat educativa: la implicació directa de les famílies a l’escola garanteix una millora en la qualitat de l’educació dels nostres fills i filles.

L’AFA participa en l’organització de l’escola a través de la seva representació al Consell Escolar i a les diferents comissions i grups de treball, a més de col·laborar amb l’equip de mestres en qualsevol aspecte concret. 

Demanem que us associeu, que coneixeu l’escola i l’AFA i feu el pas de posar-vos en contacte amb la Comissió que us sembli.

Segur que trobareu què fer i on ser útils segons la vostra disponibilitat. 


Quan es reuneix l'AFA?

La reunió mensual de l'AFA és oberta a tothom tots els primers dilluns de cada mes, al local de l'AFA a les 20:00 hores. Us animem a que hi vingueu, coneixeu les diverses comissions que hi ha i col·laboreu on us agradi més!

Us fem una crida a associar-vos i, encara més, a participar i fer feina plegats.

 

Però... què vol dir organitzar-se per comissions? 

Per funcionar de manera àgil i pràctica, l'AFA ens organitzem a través de COMISSIONS, que són grups de gent que treballen per un aspecte concret: 


VULL MIRAR LES COMISSIONS


Vols veure els nostres projectes i inversions?

L'Ampa està permanentment projectant i executant projectes i fent inversions en la nostra escola. Dóna un cop d'ull aquí:

VULL MIRAR ELS PROJECTES

VULL MIRAR LES INVERSIONS

Go to top